Aftenmatch Skovshoved…

Kommentarer lukket til Aftenmatch Skovshoved… Nyheder

Kære Dragesejlere

Inden længe er vi alle klar og på vandet igen. Vi Dragesejlere er blevet indbudt, af Knarklubben, til at deltage, i egen start, i aftenmatchen om torsdagen, første gang den 3. maj og sæsonen slutter af med den traditionelle havelågesejlads lørdag d. 6. oktober. Første start d. 3 maj vil være klokken 18.25 for Drager og 18.30 for Knarr. Vi satser på 2 – 3 sejladser.

SKS stiller diverse grej til rådighed ligesom vi har adgang til klubfaciliteterne og grillen i klubhuset ved den “gamle Knarr mole”. Jørgen Mellerup fra SKS er sammen med Knarr og Drage besætningerne ansvarlig for afviklingen af sejladserne.

Den kulinariske del af arrangementet er moleøl og pølser.

Omkring økonomien er det Knarrklubben som står for denne, og der vil ske opkrævning i forhold til de faktiske udgifter (øl- pølser, og lidt til brændstof). Vi vil senere vende tilbage omkring hvordan betalingen skal ske.

Omkring dommer tjansen har alle knarr besætninger fået en torsdag, hvor de hjælper Mellerup. Vi Dragesejlere deltager naturligvis på lige fod med denne tjans samt deltager økonomisk, hvilket vi koordinerer senere.  I vedlagte google sheet kan du hvornår, hvemskal være dommer.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gbYfX4859DsLF7vjcbWOWBdfDGiSNvtzdV5vCuzDN5U/edit?usp=sharing

I kan tilmelde jer aftensmatchen til Michael Posselt michael@ttddi.com eller 60650740 og så håber vi håber at se rigtig mange af jer allerede torsdag d. 3 maj.

woodmancx.com