Moden dame søger ung elsker

Kommentarer lukket til Moden dame søger ung elsker Køb/salg

D-108 er bygget i 1950 eller 1951 i Helsingør af en bådebygger hvis navn jeg ikke har. Den har været i min families eje siden den var ca. 2 eller 3 år gammel jeg er ikke helt sikker men jeg har været sejlende i den som barn i begyndelsen af treserne.

Oprindelig var den bygget med lærredsdæk og luge i fordækket og lukket kahyt med skydeluge men har siden fået nyt dæk. I 2002 har den fået ny ruf/åben kahyt og alu rig da den oprindelige mast stod af i 10ms.

Skroget er originalt og sundt og bliver tæt efter 3 dage i vandet og kølbolte er skiftet  i 2002. Dækket står for at skulle skiftes da det er repareret ”for” mange steder.

Jeg ved ikke rigtig hvad prisen for sådan en kan være jeg har jo selvsagt ofret temmlig meget på at holde den i sund stand senest hat jeg i år skiftet 3 bolte i stævnen til rustfri så måske tkr 60 er realistisk

Sælger:

Hans Pontoppidan

hansp@sam-com.dk

woodmancx.com