Nyhedsbrev – nov 2018

Kommentarer lukket til Nyhedsbrev – nov 2018 Nyheder

Kære Dragesejlere.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i bestyrelsen, har haft utrolig svært ved at inddrage medlemmerne, så vi kunne leve op til den målsætning, vi satte for klubben, da vi startede. Vi har på den baggrund valgt at være mindre ambitiøse på en række punkter, da der tilsyneladende ikke er tilstrækkelig interesse fra medlemmerne til alle vores idéer.

Vi indgik en aftale med Nordbjerg Værft for 2018, hvor det var tanken, at vi skulle samle alle dragerne i Københavns området. Vi må erkende, at der ikke var tilstrækkelig opbakning til dette tiltag. Så der vil ikke være et lignede tiltag til næste år.
Vi har også arbejdet på at skulle have et tilsvarende center i trekantsområdet Fyn/Jylland. Men heller ikke dette var der opbakning til.

Indkøb af båd
Dette tiltag havde vi også tænkt os at nedlægge, men der er i mellemtiden sket det fantastiske for os, at Hellerup Sejlklub har fået doneret en Drage. Vi har derfor indgået en aftale med Hellerup Sejlklub om, at vi et omfang kan være med til at disponere over denne, således at vi kan tilbyde at låne den ud til besætninger, som ønsker at prøve at sejle Drage. Hvis nogen ligger inde med sejl eller gear må de meget gerne donere dette til HS klubbåd. Kontakt Thomas Schmidt thomas@satisphy.com.

Gastebørs.
Dem, der ønsker at være gaster, eller dem, der mangler gaster, kan gøre dette på vores Facebook side eller hjemmeside.

Ensartethed af sejladser
Til alle danske sejladser vil det være Kim Elmegård, som er dommer, og sejladsbestemmelserne vil være det samme. Afholdelse af stævnerne i de forskellige klubber vil også være det samme. Det vil sige lavt startgebyr, morgenmad, smør-selv madpakker samt mole øl og en godbid, når vi kommer ind. Alle klubber, som afholder kapsejladser for Drageklubben, anvender Manage2sail som tilmelding.

Nordisk samarbejde.
Vi har i tæt samarbejde med de øvrige nordiske lande, lavet en fælles sejladskalender, så det er muligt for os at deltage i hinandens sejladser. Vi har så vidt muligt taget hensyn til de store sejladser.
De to første sejladser i Hellerup er lagt så tæt på hinanden for at sikre, at de andre nordiske lande syntes det er interessant at komme ned og sejle hos os.
Bådene kan blive stående i Hellerup mellem de to sejladser, så vi undgår unødig transport.

Danmarksmesterskaberne i Frederikshavn
Her vil Frederikshavnerne gøre noget særligt. De vil tilbyde en stor Campingvogn, med rigeligt plads til 3 personer til hver tilmeldte båd. Således vi alle bor samlet på havnen. Udover at der bliver serveret morgenmad og smør-selv madpakker, vil der også være mole bajer og aftensmad på den nærliggende restaurant på havnen. Alt sammen inklusiv i startgebyret 2.200.
De har også lavet en aftale med Stena Line, således at nordmændene og svenskerne blot kan skubbe deres trailer på vognen, så afhenter Frederikshavnerne besætning og båd, når de ankommer. Også her har de handlet en god pris på plads.

Vi vil gerne opfodre alle medlemmer til at bakke op om disse sejladser, således at vi som minimum, kan blive 30 både.
1. februar er det muligt at tilmelde sig på alle klubbernes hjemmesider, og også her vil vi bede alle om at tilmelde sig, så snart hjemmesiden åbner. Vi ved jo det trækker andre til, når der allerede er mange tilmeldinger.

Sejladskalenderen for 2019
– GB-Harboe spring cup 11-12 maj i Hellerup sejklub.
– Øresunds mesterskab. 25-26 maj 2019 i Hellerup sejlklub.
– Svensk mesterskab den 31 maj til d.2 juni.
– Dragon Gold Cup med henblik Holland d. 9-14. juni.
– Hankø Week, 27. – 30. juni
– Nordic Championship Mønsterås/Kalmar d. 8-10. august.
– Danmarks Mesterskab Frederikshavn d. 23-25 august.

Generalforsamling.
Vi indkalder hermed til generalforsamling i Hellerup Sejlklub d.16 januar kl.19:00.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

woodmancx.com